Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yazılı Kanyon, Yazili Kanyon Tabiat Parki Gezisi Gezer Doner Gezi Rehberi Sitesi : Toplam alanı 600 ha (6.0 km²), karasal yüzeyi 595 ha (5.95 km²) ve su yüzeyi 5 ha (0.05 km²) akarsulardır.

Yazılı Kanyon, Yazili Kanyon Tabiat Parki Gezisi Gezer Doner Gezi Rehberi Sitesi : Toplam alanı 600 ha (6.0 km²), karasal yüzeyi 595 ha (5.95 km²) ve su yüzeyi 5 ha (0.05 km²) akarsulardır.. Ülkemizde pek çok noktada yangınlar devam ediyor. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 46 km olan yolculuğu yaklaşık olarak 33 dakika sürede tamamlayabilirsiniz. Sık sık son dakika haberleri gelmeye devam ederken bazı bölgelerde yangın olup olmadığı da. Isparta oto kiralama kapsamında isparta merkez araç. Buluşma noktalarına ulaşım öğle yemekleri yemeklerde alınan ambalajlı içecekler

Müdürlüğünü adnan yılmaztürk&'ün yaptığı 6.bölge müdürlüğüne bağlıdır. Dağları, yaylaları ve ormanlarıyla tanınan ilçede 67 mermer. Yazılı kanyon'da bir milli park olduğu için giriş ücreti bulunuyor. Yazılı kanyon yazarak aratırsanız farklı bir yer buluyor. Isparta oto kiralama kapsamında isparta merkez araç.

Yazili Kanyon Tabiat Parki Nerede Nasil Gidilir Ve Giris Ucreti Gezilecek Yerler
Yazili Kanyon Tabiat Parki Nerede Nasil Gidilir Ve Giris Ucreti Gezilecek Yerler from gezilecekyerler.com
Buluşma noktalarına ulaşım öğle yemekleri yemeklerde alınan ambalajlı içecekler Yazılı kanyon milli parkı is located in isparta. It is about 80 km (50 mi) south of isparta.the canyon takes its name yazılı (literally. Yazılı kanyon, isparta ilinin sütçüler ilçesinde yer alıyor. Kanyonda tarihi kral yolu da geçmektedir. Bu gibi bir su harika bir doğa. Burada bulunan zakkum ağaçları yanındaki masalarla çok davetkar duruyor. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 46 km olan yolculuğu yaklaşık olarak 33 dakika sürede tamamlayabilirsiniz.

Bu yolculuk arabayla tahminen 1 saat 12 dakika sürecektir.

The canyon is located near çandır village in sütçüler district of isparta province, southwestern turkey. Müdürlüğünü adnan yılmaztürk&'ün yaptığı 6.bölge müdürlüğüne bağlıdır. Yazılı kanyon parkıymış ama ,kendini bilmez tarih yağmacılar dan burası da nasibini almış.artık yazılı kanyon değil de sanki kazılı kanyon olmuş.muhteşem manzarası yürüyüş parkurları ile trekkingçiler için bulunmaz bir yer. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. #yazılı #cliff #cliffdive #yazılıkanyon #yazilicanyon #spil #spildağı #dağ #doğa #hiking #trekking #dağcılık #spilos #manisa #yürüyüş #gezi #kamp #kamping #ş. Yazılı kanyon taş ocaklarına kurban ediliyor! Kanyonda tarihi kral yolu da geçmektedir. Hür kişi sadece karakterinde hür olan kişidirkişi hürriyetinin ölçüsü b. Isparta'nın sütçüler ilçesinde, antik çağın frigyalı ünlü filozofu epiktetos'a adanan şiirin de bulunduğu yazıtlara ev sahipliği yapan yazılı kanyon mermer ocaklarının tehdidi altında…. Yüreğinde ise dürüstlüğü, işte bunlar asil yapar. Ve kararında içtenlikliyse hür kişi; Bu yolculuk arabayla tahminen 1 saat 12 dakika sürecektir. Isparta oto kiralama kapsamında isparta merkez araç.

#yazılı #cliff #cliffdive #yazılıkanyon #yazilicanyon #spil #spildağı #dağ #doğa #hiking #trekking #dağcılık #spilos #manisa #yürüyüş #gezi #kamp #kamping #ş. Yazılı kanyon, isparta ilinin sütçüler ilçesinde yer alıyor. Ve kararında içtenlikliyse hür kişi; Zengin bitki örtüsü, yaban hayatı ve seyrine doyum olmayan doğal güzellikleri vardır. Isparta merkez ve yazılı kanyon arasındaki mesafe 72,3 kilometre.

Yazili Kanyon Tabiat Parki Nerede Nasil Gidilir Ve Giris Ucreti Gezilecek Yerler
Yazili Kanyon Tabiat Parki Nerede Nasil Gidilir Ve Giris Ucreti Gezilecek Yerler from gezilecekyerler.com
Alan ile ilgili bütün faaliyetler bakanlık ve genel müdürlük tarafından belirlenmektedir. Yazılı kanyon girdiğiniz anda sizi büyüsü altına alacak olan yazılı kanyon, isparta il sınırları içerisinde olup 1989 yılında tabiat parkı olarak kabul edilmiştir. Isparta'nın sütçüler ilçesinde, antik çağın frigyalı ünlü filozofu epiktetos'a adanan şiirin de bulunduğu yazıtlara ev sahipliği yapan yazılı kanyon mermer ocaklarının tehdidi altında…. Yazılı kanyon milli parkı is located in isparta. Hür kişi sadece karakterinde hür olan kişidir. Isparta araba kiralama seçeneklerinden faydalanarak, d685 üzerinden 1 saat 16 dakika içerisinde yazılı kanyon tabiat parkı'na ulaşabilirsiniz. Yazılı kanyon yazarak aratırsanız farklı bir yer buluyor. Isparta merkez ve yazılı kanyon arasındaki mesafe 72,3 kilometre.

Bu nedenle isparta ya da eğirdir konaklamalı olarak bölgeye bir gezi planlanacaksa.

Yazılı canyon nature park (turkish: See 142 photos and 7 tips from 1500 visitors to yazılı kanyon. Zengin bitki örtüsü, yaban hayatı ve seyrine doyum olmayan doğal güzellikleri vardır. Yazılı kanyon yazarak aratırsanız farklı bir yer buluyor. Ey yolcu, yol hazırlığı yap ve koyul yola;şunu bilerek: Bu nedenle isparta ya da eğirdir konaklamalı olarak bölgeye bir gezi planlanacaksa. Isparta'nın sütçüler ilçesinde, antik çağın frigyalı ünlü filozofu epiktetos'a adanan şiirin de bulunduğu yazıtlara ev sahipliği yapan yazılı kanyon mermer ocaklarının tehdidi altında…. Isparta araba kiralama seçeneklerinden faydalanarak, d685 üzerinden 1 saat 16 dakika içerisinde yazılı kanyon tabiat parkı'na ulaşabilirsiniz. Isparta merkez ve yazılı kanyon arasındaki mesafe 72,3 kilometre. 05.09.1989 tarihindetabiat parkı olarak ilan edilmiştir. Bu gibi bir su harika bir doğa. Yazılı kanyon taş ocaklarına kurban ediliyor! Yazılı kanyon'un adı da bu yazıttan gelmektedir.

Yazılı kanyon parkıymış ama ,kendini bilmez tarih yağmacılar dan burası da nasibini almış.artık yazılı kanyon değil de sanki kazılı kanyon olmuş.muhteşem manzarası yürüyüş parkurları ile trekkingçiler için bulunmaz bir yer. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 46 km olan yolculuğu yaklaşık olarak 33 dakika sürede tamamlayabilirsiniz. Yazılı kanyon, isparta ilinin sütçüler ilçesinde yer alıyor. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Yazılı kanyon 37°27′30″ kuzey, 30°55′22″doğu koordinatlarında yer almakta olup isparta ili sütçüler ilçesi çandır kasabası mülki hudutları içerisindedir.

Yazili Kanyon Tabiat Parki Gezenbilir Forum
Yazili Kanyon Tabiat Parki Gezenbilir Forum from www.gezenbilir.com
05.09.1989 tarihindetabiat parkı olarak ilan edilmiştir. Yazılı kanyon, isparta ilinin sütçüler ilçesinde yer alıyor. Yazılı kanyon tabiat parkı) is a canyon in isparta province, southwestern turkey, which was declared with its surrounding area a nature park in 1989. Yazıttan kanyonun içine doğru çeşitli bitkilerin, ağaçların ve çok yüksek kayaların oluşturduğu güzelliği hemen solunuzdan akıp giden göksu çayı'nın şırıltısı tamamlar. Yazılı kanyon parkıymış ama ,kendini bilmez tarih yağmacılar dan burası da nasibini almış.artık yazılı kanyon değil de sanki kazılı kanyon olmuş.muhteşem manzarası yürüyüş parkurları ile trekkingçiler için bulunmaz bir yer. It is about 80 km (50 mi) south of isparta.the canyon takes its name yazılı (literally. Isparta araba kiralama seçeneklerinden faydalanarak, d685 üzerinden 1 saat 16 dakika içerisinde yazılı kanyon tabiat parkı'na ulaşabilirsiniz. Yazılı kanyon'da bir milli park olduğu için giriş ücreti bulunuyor.

Yazılı kanyon 37°27′30″ kuzey, 30°55′22″doğu koordinatlarında yer almakta olup isparta ili sütçüler ilçesi çandır kasabası mülki hudutları içerisindedir.

Yazılı kanyon, isparta ilinin sütçüler ilçesinde yer alıyor. Yazıttan kanyonun içine doğru çeşitli bitkilerin, ağaçların ve çok yüksek kayaların oluşturduğu güzelliği hemen solunuzdan akıp giden göksu çayı'nın şırıltısı tamamlar. Müdürlüğünü adnan yılmaztürk&'ün yaptığı 6.bölge müdürlüğüne bağlıdır. Yazılı kanyon araç giriş ücreti olarak karavan için 18 tl ödedik, telefonumuzun da çekmediği kanyonda kapkaranlık bir gece geçirdik, sanıyorum gece bizden başka hiç kimsede kalmamıştı.(37.46278, 30.91306) Dağları, yaylaları ve ormanlarıyla tanınan ilçede 67 mermer. See 142 photos and 7 tips from 1500 visitors to yazılı kanyon. It is about 80 km (50 mi) south of isparta.the canyon takes its name yazılı (literally. The canyon is located near çandır village in sütçüler district of isparta province, southwestern turkey. Dizel bir araç bu mesafede ortalama 3.74 lt, benzinli bir araç ise 5.44 lt yakıt tüketir. Yazılı canyon nature park (turkish: Isparta merkez ve yazılı kanyon arasındaki mesafe 72,3 kilometre. Ülkemizde pek çok noktada yangınlar devam ediyor. Isparta oto kiralama kapsamında isparta merkez araç.